info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  6610  
   
  Danes smo:  
  29.3.2024, 13:49:58;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[06.04.2006]

   Strokovna ekskurzija "BOROMEJSKI OTOKI - MAGGIORE"

Posredujemo vam program dvodnevne strokovne ekskurzije, ki jo organizirata Sklad za izobraževanje delavcev pri samostojnih podjetnikih in Območna obrtna zbornica Slovenska Bistrica. Strokovno ekskurzijo bomo organizirali v dveh terminih. Delavci, zaposleni pri obrtnikih, za katere se plačuje prispevek za izobraževanje, in obrtniki, ki ste člani Območne obrtne zbornice ter imate poravnane vse obveznosti v zvezi s članarino, plačate ob prijavi 13.000 tolarjev, razliko bosta poravnala Sklad za izobraževanje delavcev pri samostojnih podjetnikih in OOZ Slovenska Bistrica. Na strokovno ekskurzijo lahko povabite tudi svoje zakonske partnerje, vendar zanje velja polna cena.

Prijave sprejema Turistična agencija SAJKO, Trg svobode 22, Slovenska Bistrica, med tednom od 8. do 19. ure, v soboto pa med 8. in 12. uro. Prijavite se lahko le z osebnim dokumentom, pogoj za prijavo je hkrati tudi plačilo. Telefonska prijava ni mogoča.

Za oba termina se lahko prijavite do 26. aprila 2006 oziroma do zasedbe mest štirih avtobusov, partnerje pa lahko prijavite od 26. do 28. aprila 2006, v primeru prostih mest na avtobusih. V primeru, da v posameznem terminu ne bi napolnili avtobusa, se po predhodnem dogovoru potniki priključijo na avtobus v drugem terminu.

Vse ostale informacije lahko dobite na telefonski številki: 805-18-00, TURISTIČNA AGENCIJA SAJKO. E-mail: info@sajko-turizem.si.

BOROMEJSKI OTOKI - JEZERO MAGGIORE

SEVERNO ITALIJANSKA JEZERA IMAJO ZARADI SVOJE KLIME POSEBNO BOGATO VEGETACIJO. ZATO SO SI ITALIJANSKI MOGOČNEŽI TU POSTAVILI SVOJE REZIDENCE IN VILE Z BUJNIMI PARKI. EDEN TAKIH JE BIL TUDI GROF BOROMEO. NA OTOČKIH V JUŽNEM DELU JEZERA MAGGIORE JE ZGRADIL VEČ DRUŽINSKIH PALAČ IN JIH OBDAL Z RAZKOŠNIMI PARKI, POLNIMI EKSOTIČNEGA CVETJA.

1. termin: 20. - 21. maj 2006
in
2. termin: 10.- 11. junij 2006

1. dan: Odhod iz Slovenske Bistrice ob 00.00. Vožnja preko Ljubljane do mejnega prehoda Fernetiči in naprej po Italiji po avtocesti mimo Benetk, Verone in Milana.. Vmes postanki. Zgodaj dopoldan prihod na območje jezera MAGGIORE. Ustavili se bomo pri mogočnem kipu Karla Boromejskega ob južnem delu jezera pri kraju Arona. Sledi vožnja ob jezeru do kraja Stresa. V bližnji restavraciji nas bo že čakalo kosilo. Po okrepčilu pa vkrcanje na ladjo in plovba na otok MADRE s čudovito vilo, obkroženo z bujnim tropskim rastlinjem, nato nadaljujemo do otoka BELLA, kjer si bomo ogledali baročni grad. Še krajši postanek na OTOKU RIBIČEV, kjer si bomo privoščili kakšno pijačo ali sladoled v enem izmed številnih lokalov. Sledi vrnitev na obalo in nastanitev v hotelu nekje v okolici. Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Po zajtrku takojšen odhod iz hotela in vožnja v prestolnico Lombardije, MILANO. Spoznali bomo slovito milansko katedralo, galerijo Vittoria Emanuella, Teatro alla Scala ... Po želji še vzpon na streho katedrale. Sledi sprehod do mogočne trdnjave dvorca Castello Sforzesco. Kosilo v restavraciji v mestu oz. morda že na poti proti Bergamu. Po okrepčilu nadaljevanje vožnje mimo Brescie do VERONE. Vožnja v center mesta in sprehod mimo znamenite arene na trgu Bra do trga Erbe in do znamenitega Julijinega balkona. Sledi odhod proti Benetkam in naprej proti domu. Z vmesnimi postanki bomo prišli v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA: 37.200 SIT (155,23 EUR) pri najmanj 40 potnikih na avtobusu.

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v dvoposteljnih sobah TWC, prevoz z ladjico na dva otoka, vstopnine za otok Bella in otok Madre, 2 x kosilo v restavracijah (predjed, glavna jed in desert), prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO: - za sobo 1/1 = 3.600 SIT.

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]