info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  101709  
   
  Danes smo:  
  25.10.2021, 9:30:10;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[07.07.2006]

   MODNA REVIJA PRIČESK

V mesecu maju je bila na ljubljanskem gradu modna revija pričesk in predstavitev lasne kozmetike JOICO. Med povabljenimi tujimi in domačimi frizerji, ki so predstavljali predvsem spenjanje frizur je bila tudi Lilijana Javornik iz Frizerstva Miša iz Oplotnice, ki je s samostojno revijo predstavila svoje frizure za vsakodnevne ali pa posebne priložnosti. Modele je stilsko oblekel s pomočjo trgovine H&M Denis Strnad iz Slovenskih Konjic. Na sami predstavitvi pa sta za zvočne efekte in glasbo v živo zapela (acapel in beat box) Vincenc Strnad in Matej Virtič prav tako iz Slovenskih Konjic. Za udeležbo in stilsko preobrazbo gre še posebej zahvala modelom, ki so se rade volje odzvali. Kot modeli za predstavitev pričesk so sodelovali: Jasmina Dušej, Darja Unterlechner, Maja Žižek, Martina Janžič, Liljana Hatunšek in Mihael Valenčak.
Zahvala pa velja tudi podjetju BOKO - JOICO in njegovemu direktorju Bojanu Kovaču, ki omogoča takšne samostojne predstavitve za mlade frizerje.
V frizerstvu Miša pa smo za priložnost svetovnega prvenstva v nogometu pripravili tudi poslikavo glave v obliki nove nogometne žoge.Kot prvi je za ta namen poziral Jasse iz Oplotnice. Za profesionalno fotografijo pa je poskrbel Foto Brbre iz Slovenske Bistrice.
Lilijana Javornik

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]