info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  7268  
   
  Danes smo:  
  25.4.2024, 23:27:27;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[07.07.2006]

   OBRTNIŠKI POHOD NA TRIGLAV

Obrtna zbornica Slovenije in Območna obrtna zbornica Radovljica vabita na 22. OBRTNIŠKI POHOD NA TRIGLAV, ki bo v petek in soboto, 25. in 26. avgusta 2006

Zbor obrtnikov in pri njih zaposlenih delavcev, svojcev ter zaposlenih v območnih obrtnih zbornicah in v Obrtni zbornici Slovenije bo v PETEK, 25. AVGUSTA 2006, ob 8. uri na prireditvenem prostoru v Ribnem.
Udeleženci pohoda se bodo z avtobusi odpeljali na Pokljuko in se iz Rudnega polja mimo Vodnikovega doma na Velem polju povzpeli do Triglavskega doma na Kredarici, kjer bodo prenočili.

Naslednji dan se bodo povzpeli na vrh Triglava. Sledil bo sestop do Malega Triglava in nato proti planinskemu domu Planika. Pohodniki bodo pot nadaljevali mimo Vodnikove koče preko Studorskega prevala do Rudnega polja, odkoder se bodo z avtobusi zopet pripeljali na prireditveni prostor v Ribno, kjer bo družabno srečanje udeležencev pohoda in poskrbljeno za jedačo, pijačo ter zabavo.

Za pohod morajo biti udeleženci primerno opremljeni, z uhojenimi čevlji s profilirano gumo in zaščito proti dežju. Pohod bo kot vedno potekal pod nadzorstvom izkušenih radovljiških gorskih reševalcev. Prireditelji priporočajo primerno kondicijsko pripravo.

Poleg ostale obvezne planinske opreme je tudi obvezna uporaba čelade, katero si morajo pohodniki priskrbeti sami.

Cena na udeleženca je 15.000,00 SIT (62,59€). V ceno so vključeni prevoz, prenočišče in čaj, majica, kapa, kosilo ter pijača ob povratku, spominek, zavarovanje in vodstvo.

Prijave sprejemamo na Območni obrtni zbornici v Slovenski Bistrici, Špindlerjeva 2e, in sicer DO PETKA, 11. AVGUSTA 2006.


 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]