info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  4644  
   
  Danes smo:  
  23.4.2024, 17:44:48;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[12.03.2007]

   Poslovno srečanje v Beogradu

Vabljeni na poslovno srečanje v Beograd
9. in 10. maja 2007

Srbski trg je bil vedno in ostaja zanimiva slovenska tržna niša. Srbija si prizadeva za stabilizacijo in razvoj svojega gospodarstva. Čeprav so njeni dolgoročni cilji usmerjeni v države EU, je odprta za sodelovanje s Slovenijo. Z višjimi oblikami sodelovanja s Slovenijo pa stremi po skupnem nastopu na trgu EU.

Obrtna zbornica Slovenije vas vabi, da se udeležite poslovnega srečanja v Beogradu, ki ga organizira v sodelovanju s Privredno komoro mesta Beograd. Srečanje bo 9. in 10. maja 2007 v Beogradu. K sodelovanju so vabljeni obrtniki in podjetniki gradbene, kovinarske, lesno predelovalne sekcije in sekcije predelave plastičnih mas.

Poslovna srečanja z individualnimi razgovori so se po dosedanjih izkušnjah izkazala kot odlična priložnost za navezovanje poslovnih stikov, saj se boste tu srečali z izbranimi podjetji, zainteresiranimi za sodelovanje z vami. Za pravočasno prijavljene slovenske udeležence bo OZS pripravila individualne razgovore z najmanj tremi zainteresiranimi podjetji iz Srbije.

Srečanje bo potekalo v času Mednarodnega sejma Tehnika, zato je v program vključen tudi ogled sejma, na katerem se bodo predstavili slovenski obrtniki in podjetniki v okviru skupnega nastopa pod okriljem OZS.

Udeleženci iz Slovenije se bodo v Beograd odpeljali z avtobusom v sredo, 9. maja, v zgodnjih jutranjih urah. Pot bo trajala predvidoma sedem ur. Po nastanitvi v hotelu Palas je predviden ogled sejma in plenarni del (pozdravi in informacije o možnostih poslovanja), predvidoma ob 20. uri pa skupna večerja v nacionalni restavraciji. Naslednjega dne bodo v dopoldanskih urah potekali individualni razgovori po vnaprej dogovorjenih in pripravljenih urnikih. Po kosilu se bodo udeleženci odpravili proti domu. V Ljubljano se bodo vrnili v poznih večernih urah.

Stroški poslovnega srečanja na udeleženca znašajo 560,00 EUR. Za člane zbornice - imetnike kartice Obrtnik znašajo 295,00 EUR. V stroške je vštet avtobusni prevoz, ogled sejma, večerja, nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi (hotel ****), kosilo, organizacija in izvedba poslovnega srečanja.

V kolikor ste za srečanje zainteresirani, se lahko oglasite na sedežu OOZ Slovenska Bistrica, Špindlerjeva 2e, kjer razpolagamo s prijavnicami in ostalimi informacijami v zvezi s srečanjem. Dodatne informacije pa lahko dobite tudi na naslovu: andreja.zavirsek@ozs.si, tel: 01/58 30 586.

Če bo zanimanje za udeležbo na poslovnem srečanju veliko, bo upoštevan vrstni red prijav. Tistim, ki se bodo prijavili po 26. marcu 2007, Obrtna zbornica ne more zagotoviti individualnih razgovorov z zainteresiranimi podjetji. Če bo prijav premalo, seveda poslovnega srečanja ne bo.

Andreja Zaviršek, Obrtna zbornica Slovenije

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]