info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  1946  
   
  Danes smo:  
  20.4.2024, 4:29:34;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[11.01.2008]

   Na srečanju frizerjev v Rimu med šestimi slovenskimi frizerji tudi Barbara Štern

Na srečanju frizerjev v Rimu med šestimi slovenskimi frizerji tudi Barbara Štern

Srečanja frizerjev v Rimu, kjer je sodelovalo okoli 1500 frizerjev iz Evrope, se je udeležila tudi samostojna podjetnica Barbara Štern, ki ima frizerski salon Fru-fru v Slovenski Bistrici. Na srečanju, katerega se je udeležilo še drugih pet frizerjev iz Slovenije, sta svoje delo predstavila svetovno priznana frizerja Robert Cromeans in Angust Mitchell, ki narekujeta svetovni trend frizerstva, kot edini predstavniki Evropejcev pa so se predstavili člani frizerske ekipa Mič styling.
"Vsi frizerji, ki so se srečanja udeležili, uporabljajo vrhunsko frizersko kozmetiko Paul Mitchell. Gre za blagovno znamko, ki temelji na vsem naravnem. Njihovi izdelki, tudi embalaža, so naravni in zato zdravju ter okolju neškodljivi. Te izdelke uporabljamo tudi pri nas v salonu. Všeč so mi predvsem zato, ker so naravni," je povedala Barbara Štern.
Frizure

Umetnost ličenja

Poleg omenjenega srečanja v Rimu se je Barbara Štern udeležila še seminarja priznanega make-upe-ista Dragana Vurderja (v frizerskem salonu Fru-fru stranke tudi profesionalno ličijo), ki skrbi za make-up modelov na vseh modnih revijah v Milanu in prestolnicah svetovne mode. "Posebnost tega seminarja je bila, kako čim lepše poudariti oči in posebnost ličenja obraza za fotografiranje v revijah," pove Barbara.
Del tega, kar je Barbara na omenjenih seminarjih in srečanjih videla, je pred kratkim že predstavila na manekenkah Vulcano modelsa v mariborskem Narodnem domu na modnem spektaklu z naslovom Modni vulkan. Nekaj tega bodo videli tudi Bistričani na modni reviji, ki jo bo frizerski salon Fru-fru pripravila v Slovenski Bistrici spomladi.
Irena BRDNIK

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]