info@ooz-sb.si  
 DOMOV
 PREDSTAVITEV
 AKTUALNO
 ČLANKI
 OBRAZCI
 POČITNIŠKE KAPACITETE
 FOTOGALERIJA
IMENIK OBRTNIKOV
Vsebina samo za Člane OOZ Slov. Bistrica
 
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  2392  
   
  Danes smo:  
  20.4.2024, 18:16:9;  
  ZANIMIVE POVEZAVE  
   
 
POSTANITE ČLAN
OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBRTNIK-PODJETNIK
SVETOVALNI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER OZS
MOZAIK PODJETNIH - UGODNOSTI
MOZAIK PODJETNIH - POČITNICE
MOJ OBRTNIK
NAŠA FACEBOOK STRAN
OZS NA TWITTERJU
KATALOG ČLANOV OOZ SLOVENSKA BISTRICA
 
 
 
 
 
[08.08.2005]

   BREZPLAČEN VPIS V BAZO PODATKOV PONUDBA OBRTI

BREZPLAČEN VPIS V BAZO PODATKOV PONUDBA OBRTI

Spoštovane članice, spoštovani člani OOZ Slovenska Bistrica!

S projektom Phare CBC Program SLO /A Obrt na poti digitalizacije, v katerem smo bili partnerji , nosilec pa je bila Območna obrtna zbornica Maribor in smo ga zaključili v mesecu maju, omogočamo vsem našim članom vključitev v bazo podatkov PONUDBA OBRTI.
Ponovno pozivamo vse, ki še niste izkoristili te enkratne priložnosti brezplačnega vpisa v poslovno bazo, da to nemudoma storite.
Baza podatkov PONUDBA OBRTI vsebuje domačo in mednarodno ponudbo izdelkov ter storitev in povpraševanje po izdelkih ter storitvah doma in v tujini ter mednarodno ponudbo poslovnih sodelovanj.
Za vključitev v to bazo imate možnost samostojnega vpisa podatkov. Potrebno je le, da imate računalnik z možnostjo povezave v internetno omrežje.


Postopek vnosa je enostaven

· Vtipkate internetni naslov : www.ponudba-obrti.com.
· Po odprtju portala PONUDBA OBRTI, kliknete na poljubno Območno obrtno zbornico in v iskalniku, ki se odpre, kliknete na povezavo »SPLETENE STRANI ZBORNICE«.
· Nato na predstavitveni strani OOZ kliknete na »VPIS PODATKOV V ISKALNIKE«. Odpre se vam elektronski obrazec za vnos podatkov EVIDENČNA PRIJAVA. V ta obrazec vnesete predstavitvene poslovne podatke.
· Odločite se lahko za vpis le predstavitvenih poslovnih podatkov.
· Vsi, ki želite svoje izdelke in/ali storitve ponuditi mednarodnemu tržišču in povprašujete po izdelkih na tujih tržiščih ter tudi na domačem, nadaljujete z izpolnjevanjem vprašalnika pod naslovom MEDNARODNA PONUDBA IN/ALI POVPRAŠEVANJE IZDELKOV IN STORITEV /v tujem jeziku/.
· V kolikor ste zainteresirani še za POSLOVNA SODELOVANJA in MEDNARODNO PONUDBO POSLOVNIH SODELOVANJ vnesete tudi te podatke.
· Pomembno je, da preden odpošljete, vnesene podatke še enkrat pregledate.
· Preden pošljete podatke, vnesete v polje GESLO, lastno izbrano geslo in si ga tudi zapomnite. Zato si ga zapišite. Uporabljali ga boste za kasnejše dopolnjevanje ali popravljanje že vpisanih podatkov.
· Po zaključenem vnosu podatkov, podatke pošljete v »čakalnico« vpisnikov.
· Nato jih na OOZ po pregledu in preverjenosti članstva prenesemo v bazo - portal, ki se nahaja na samostojnem internetnem strežniku OOZ Maribor in tako je predstavitev že dostopna na spletni strani PONUDBA OBRTI.
· Postopek dopolnjevanja ali popravljanja podatkov v bazi:
Na spletni strani PONUDBA OBRTI v rubriki PRIJAVA ČLANOV v polju »Št. kartice« in »Geslo« vnesete ustrezne podatke in jih potrdite s klikom »Potrdi«.
Odpre se vaša EVIDENČNA PRIJAVA, v kateri lahko spreminjate in dopolnjujete vnesene podatke.

V kolikor bi imeli težave z vpisom, lahko pokličete na sedež zbornice in posredovali vam bomo še bolj natančna navodila ali pa bomo vpis za vas naredili kar na sedežu zbornice.

V okviru projekta bo izdelan tudi predstavitveni CD-ROM zbornice in strokovnih sekcij. Na CD-ROMU bodo predstavljeni vsi obrtniki, ki so vključeni v bazo POBUDBA OBRTI, istočasno pa bo izdelan tudi CD-ROM posameznih sekcij in članov sekcij, vključenih v bazo PONUDBA OBRTI, kar bomo na naše stroške predstavljali na sejmih, srečanjih, ipd.

Ker želimo s tem propagandnim gradivom nastopiti že na Mednarodnem jesenskem graškem sejmu v Gradcu, ki bo potekal od 1. do 9. oktobra 2005, vas pozivamo, da se v čim večjem številu vključite v poslovno bazo PONUDBA OBRTI.

Vsi, ki ne morete sami izvesti postopka vpisa podatkov v bazo po prej opisanem postopku, vendar imate interes, to sporočite po elektronski pošti rajko.jersic@ozs.si, faksu 8183110 ali po telefonu 8181484. Lahko pa se osebno zglasite na sedežu OOZ Slovenska Bistrica, Špindlerjeva 2E.

 
 
 
KONTAKT-LOKACIJA
Območna obrtno-podjetniška
zbornica Slovenska Bistrica

Špindlerjeva 2e
2310 Slovenska Bistrica

TELEFON
02 818-14-84

FAX
02 818-31-10
 
DELOVNI ČAS
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00
SREDA
7.00 - 17.00

URADNE URE

PONEDELJEK IN PETEK
8.00 - 14.00
SREDA
8.00 - 16.30
 
PREDSTAVITEV
...Velike spremembe, ki jih je obrt doživljala skozi čas, so jo naredile še močnejšo.
Bistvene spremembe v odnosu do obrtništva smo v Sloveniji pričeli doživljati po osamosvojitvi, ko so nastopile velike družbene spremembe, ko so bile odpravljene ideološke ovire, zaradi katerih morda v preteklosti nismo mogli v popolnosti oživeti prizadevanj za razvoj obrti... [Preberi več]